Klong Kong Beach

Liksom de andra stränderna som ligger i söder är Klong Kong en vacker liten strand, med väldigt få turister. Den vita sanden och tropiska omgivningen erbjuder en mysig, avslappnande atmosfär som passar de flesta som vill bara ta den lugnt i den tropiska växtligheten och slippa stora hotellsanläggningar, svenska restauranger, nattliv och McDonalds.
 

Dagarna här flyter på sakta medan man solar, tar en snorklingtur eller en lång promenad längs den 2 kilometer långa stranden. Det mesta man behöver finns precis vid stranden. Boendealternativen är oftast små familjeägda ställen, förutom ett 4 stjärnigt resort vid den norra delen av stranden. På stranden hittar man också bra, billiga matställen från morgon till kväll.

 

Enda mindre nackdelen med denna strand är att man hittar en del småstenar bland den vita sandstranden, men det är oftast ingen som stör de flesta som söker sig till lugn och hemtrevlig miljö. Längs huvudvägen hittar man matställen, samt ett par butiker, men shoppingen här, liksom på de flesta stränderna är väldigt begränsad – man kommer helt enkelt inte hit för att shoppa loss. 

Klicka på de mindre bilderna för att se en större bild. För att stänga ner den större bilden klicka på stängknappen eller på bilden.