Klong Nin Beach

Efter Klong Kong Beach kan man fortsätta vidare på vägen, som leder till ända till den gamla staden. Väljer man istället att svänga höger kommer man till de sydligaste stränderna och först ut är Klong Nin Beach som i söder övergår i Klong Hin Beach. Klong Nin Beach är en vacker, relativt lång strand med en avslappnad stämning omgiven av vacker natur, tropiska regnskog.
 
Det råder inte någon brist på boende här, men ett väldigt fåtal turister hittar hit. Oftast är den familjer utan barn, ungdomar som söker några dagars avslappnad semester som hittar hit, vilket är synd. Denna strand erbjuder en mycket barnvänlig miljö och även bra snorkling för de som är intresserade av det.

 

Matställen och en del mindre barer finns längs stranden och de hemtrevliga bungalowsanläggningar, samt på den gatan som löper längs och som ligger inte så långt från själva stranden. Ingen shopping erbjöds här, förutom några suvenirbutiker, men det finns ett antal närbutiker som erbjuder det mest nödvändiga inom dricka, mat, frukt mm.
 
Söker man lugn och ro för några dagar eller veckor efter att ha varit i Phuket, Koh Samui eller Bangkok så hittar man detta här!

Klicka på de mindre bilderna för att se en större bild. För att stänga ner den större bilden klicka på stängknappen eller på bilden.