Snorkling på Koh Lanta och öar runt om

Den oförstörda naturen runt om på Koh Lanta erbjuder fantastiska möjligheter för snorkling på många av Lantas stränder. För den som är mer intresserad av snorkling erbjuds det massor av utflykter runt om till öar, inte långt ifrån Koh Lanta. De flesta utflykter går med motorbåtar.
 
Den mest populära utflykten är den som går till fyra olika öar under en hel dag, där man får chansen att snorkla och slappa på någon av de vackra stränderna. Utflykten går till Koh Ngai, Koh Mook, Koh Waen och Koh Cheuk. Det spelar ingen roll på vilken strand du bor, du kommer att bli upphämtad vid din strand. När ni kommer till Koh Mook kommer man få tid att snorkla vid den kända Emerald grottan (Emerald Cave)!
 
Koh Rok är en annan ö, som ligger lite längre ut och det finns turer till denna paradisliknande ö, där snorklingen rekommenderas av de flesta som upplevt det. Inte bara rena kristallklara vatten med lång sikt, men även stort utbud av undervattensliv samt korallrev erbjöds runt om denna ö. För den som vill mer än att snorkla finns det fina, vita sandstränder, samt vackra vattenfall att besöka.
 
För den som inte har haft chansen att besöka Phi Phi öarna eller stränderna runt Krabiregionen finns det utflykter som tar er ut dit under en dag där ni får tid att ligga och slappa på de vackra stränderna samt får tid att snorkla i de underbara vattnen.